• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Заявления за школите на ОДК се приемат до края на месеца
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  odk-dvor

  Общинският детски комплекс във Варна е най-големият в страната и предлага на децата обучение през свободното им време в направленията “Наука”, “Изкуство” и “Спорт”

  Малко повече от две седмици остават, за подаване на заявление за някоя от школите на ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна. Приемът за учебната 2020/2021 година се извършва чрез електронната система odk.is-vn.bg. Крайният срок за подаване на заявления изтича на 31 август. Всяко дете има право да посещава до две школи. За малчуганите, които са чужди граждани или не са родени във Варна, документите се подават в сградата на ОДК, на ул. „Петко Каравелов” №3А.

  Обявите за кастинги, резултатите от провеждането им, график за работата и списъците на приетите деца ще бъдат публикувани през септември на официалната уеб страница на ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна.

  Общинският детски комплекс във Варна е най-големият в страната и предлага на децата обучение през свободното им време в 30 школи, състави и формации, които са в направленията “Наука”, “Изкуство” и “Спорт”.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg