• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Започна 14-ият Международен летен лагер по карате киокушин в Камчия
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Kamchia_2020_Day_1_koykushi-15
  Снимка: Студио „Лесеман“

  Едно от най-вълнуващите събития в програмата е шестото издание на бойната галавечер SENSHI на 21 август

  Заредени с много енергия и добро настроение, и нетърпеливи да стартират с тренировките, стотици бойци се стекоха в ранни зори за първото занимание по карате киокушин от 14-ия Международен летен лагер по карате киокушин в Камчия. Домакини на проявата са Българска карате киокушин федерация и Световния киокушин съюз (KWU).

  Тази година в морския ни курорт пристигнаха представители от 14 държави, които ще се подготвят съвместно до 23-ти август. Този път всички тренировки ще се провеждат на открито заради противоепидемични мерки, съобщава boec.bg.

  14-ият Международен летен лагер по карате киокушин в Камчия официално бе открит вчера с Техническа конференция, в която участваха представители на всичките 14 държави. Тази година в Камчия пристигнаха над 600 бойци.

  Основна тема на форума бе именно безопасността и здравето на всички участници. По този повод организаторите апелираха за спазването на изключителна дисциплина. Отделните делегации трябва да ограничат максимално общуването в близка дистанция и да спазват противоепидемични препоръки, като например високата лична хигиена, да се избягват ръкостискания и да се спазва отстояние на метър и половина при дискусии.

  По време на лагера ще има тренировки и по иайдо и по правилата на KWU International Professional League, както и Световна купа на KWU, този път само за младежи (18-21 г.). Едно от най-вълнуващите събития в програмата е шестото издание на бойната галавечер SENSHI на 21 август.

  Международният летен лагер в Камчия се провежда в съответствие с календарния план на Българска Карате Киокушин Федерация за 2020 г. Целите, които централата си поставя са укрепване на дружбата между отделните членове на международни KWU организации, повишаване нивото на майсторството на участниците, повишаване на квалификацията на треньорите, провеждане на изпити за повишаване на стиловата квалификация на състезатели и треньори.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg