• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Червената шапчица на Лятната сцена на кукления театър утре
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Спектакълът започва в 11 часа

  “Червената шапчица” е спектакълът, който ще зарадва малките ценители на кукления театър утре. Постановката започва точно в 11 часа, на Лятната сцена.

  Някои от най-популярните приказни герои – от „Червената шапчица“ на Шарл Перо, се срещат в гората, но не за да се надхитряват и да си правят пакости, а за да станат приятели. Към играта ги примамват трите палави елфчета, които живеят във всяко детско въображение. И приключението започва – от първата среща на Червената шапчица с Вълка по пътя към къщичката на добрата ѝ баба. А как завършва тази история, разказана с много смях, доброта, музика и песни, ще разберете, ако я преживеете заедно с героите от детската приказка.

  Спектакълът на Стоян Стоянов е носител на наградата на публиката от Международен куклено-театрален фестивал „Лято, кукли и приятели” – Велико Търново,2019 г. Сценографията и куклите са дело на Адриана Добрева, композитор е Иван Кръстев, а текстът на песните е на Вера Стойкова. В ролите са Мария Томова, Гергана Господинова и Иван Шумаров.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg