• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Най-странните неща, за които Ким Чен Ун харчи богатството си (видео)
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit


  Лидер на Северна Корея не се появява в нито една от класациите за най-богатите хора в света. Неофициалните данни обаче сочат, че Ким Чен Ун може да притежава богатство с нетна стойност от 5 милиарда долара, за която се твърди, че е натрупал, като се е включил в кибер война и е продавал природните ресурси на страната си. Вижте за какво харчи богатството си в канала “Top Of The Tops” във vbox7:

  Вносен алкохол

  Извън родната му държава севернокорейският лидер многократно е бил критикуван, че харчи огромни суми за уиски и коняк, който внася от различни държави единствено за себе си.

  Вносна храна

  Ким Чен Ун не получава само вносен алкохол, но и храна. Когато лидерът иска свинско, то се изпраща от Дания. Когато му се хапва хайвер, той трябва да бъде от Иран. Ако поиска манго, той го получава от Тайланд.

  Пиана

  Хората, които се занимават със свирене на пиано, обикновено притежават само едно. Никой не знае какви са музикалните умения на Ким Чен Ун, но се знае, че той притежава 20 броя от този музикален инструмент.

  Коли

  Още на 7-годишна възраст бащата на Ким Чен Ун е започнал да го учи да кара кола. Още тогава той става голям фен на автомобилите. Днес той има над 100.

  Лично кино

  Ким Чен Ун похарчи над $200 000 за лично кино в собствения си дом. В него могат да се съберат 1000 души.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg