• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Пълнолуние в Овен на 2 октомври
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Внимавайте в отношенията с близките, изблици на гняв и агресия, съветва астролог Емалена от AstroTime

  На 2 октомври е пълнолуние в Овен. Какви събития да очакваме, разкри астролог Емалена от AstroTime специално за Varnautre.bg.

  Луната в Овен провокира хората да изразяват директно и първично своите намерения и желания. Действията ще будни, бързи, а при някои неовладяни и агресивни. Овен е знак, който е лесно възбудим, енергичен и избухлив. През началото на октомври ще сме заредени с хъс и енергия да се впуснем в нови идеи и проекти. Въпреки това може да ни липсва търпение и такт, което да доведе до конфликтни ситуации или излишно напрежение. Луна в Овен иска да вижда резултатите мигновено, което не винаги е постижимо.

  Пълнолунието в Овен е стимулиращо, активно, предприемчиво и динамично събитие.

  Внимавайте в отношенията с близките, изблици на гняв и агресия.

  Пълнолунието прави точен аспект с Хирон, което може да направи хората по-чувствителни, някой хронични заболявания или психични травми да се задълбочат. Важно е да отбележите какво се е случило преди около шест месеца, защото тези теми са на път да приключат своя цикъл.

  Овен/ Асцендент Овен – добре е да погледнете какво се е случило в края на месец март. Някои от темите може да приключат или завършат през октомври. Не е изключено да вникнете по-дълбоко в себе си и да отстраните това, което ви тревожи. Романтичните връзки може да се подобрят и да се чувствате по-спокойни. Имате шансове да подобрите професионални цели.

  Телец / Асцендент Телец – възможно е напоследък да се чувствате по-изолирани. Имате нужда да погледнете проблем, който дълго време е бил заключен в подсъзнанието ви, но сега излиза на повърхността. Въпреки това ще имате много добра емоционална подкрепа от семейството. След 3 октомври Венера ще ви зареди с позитивна енергия, забавления и любовни вълнения.

  Близнаци / Асцендент Близнаци – някои от плановете ви може да не са се развили както сте очаквали до момента или да е имало някои задкулисни игри, но през месец октомври ще получите вдъхновение да подобрите дома си или отношенията със семейството си. Ще имате шансове да получите и финансова подкрепа.

  Рак / Асцендент Рак – може да довършите въпроси, свързани с кариерата или бизнеса ви, които не са ви удовлетворявали последно време. Ако досега сте се чувствали ограничени от партньора ви, през този период нещата започват да вървят в правилна посока и да планирате бъдещето си.

  Лъв / Асцендент Лъв – ако преди шест месеца са ви вълнували въпроси за далечни пътувания, обучения, духовни практики сега може да приключите започнато. През този месец ще сте подготвени да започнете успешни задачи в работен план.

  Дева / Асцендент Дева – ще се сблъскате с теми за инвестиции, кредити, заеми, които са ви били важни през последните няколко месеца и може да стигнете до решение през октомври. Пълнолунието може да изкара на повърхността някои подсъзнателни страхове, които да отстраните. Междувременно през октомври ще се чувствате по-атрактивни за противоположния пол.

  Везни / Асцендент Везни – най-вече ще се наблегне на въпроси, свързани с партньора ви ( личен или делови) за бъдещето. През октомври ще получите яснота как трябва да се подредят приоритети в дома и семейството. Внимавайте за някой парични и финансови операции.

  Скорпион / Асцендент Скорпион – време е да решите започнати въпроси, свързани с работа или да приключите проект, който е започнал преди шест месеца. Не се тревожете ще имате възможности през октомври да получите по-добри условия за професионалното ви развитие.

  Стрелец / Асцендент Стрелец – ще преразгледате любовните си отношения и трябва да вземете решение кое е по-добро за вас. През този период ще имате нови идеи за реализация на творчество, хоби.

  Козирог / Асцендент Козирог – някои теми, които са свързани с имот, дом или семейството ще трябва да се решат през този месец. Възможно е да се появят възможности за пътуване. През октомври ще получите повече ясното за собствените си цели и постижения.

  Водолей / Асцендент Водолей – някой от роднините ви може да има проблем, който да трябва да решите. За тези, които се занимават с търговия или комуникации ще се появят някои възможности да приключите сделка. Октомври ще ви зарадва с подарък и повече интимни отношения.

  Риби / Асцендент Риби – вниманието ще ви е насочено към финансови въпроси. Много е вероятно до скоро да сте имали притеснения към мечтите и надеждите ви, но през октомври ще получите яснота. Отношенията с партньорствата в живота ви ще се подобрят.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg