• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Продължава разследването на инцидента в нощния влак София – Бургас
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Смята се, че мъжете са се спречкали, след като единият от тях е събул обувките си

  Продължава разследването на тежкия инцидент от нощния влак София – Бургас в района на Ихтиман. Все още не е обявено официално каква е причината за скандала, при който един от пътниците нападна и рани с нож друг. Това се случи в неделя, в четвърти вагон на влака. Смята се, че мъжете са се спречкали, след като единият от тях е събул обувките си, съобщава Нова телевизия. Опровергава се версията, че единият е направил забележка на другия, че няма билет. И двамата са притежавали превозни документи, потвърдиха от БДЖ.

  Нападателят е на 60 години, а пострадалият – на 33. Раненият е приет в Окръжна болница. Двамата не са се познавали. Във влака е нямало полиция.

  “Причината за това е, че органите на реда са ангажирани с друга дейност. В нощния влак по принцип има полиция, обикновено в критичните влакове. Винаги има полиция, в този влак инцидентно не е имало”, поясни Тодор Тодоров пред Нова.

  Припомняме, че сигналът за инцидента е подаден 41 минути след полунощ на спешния телефон, а медиците се отзовават незабавно на място. Двамата мъже са били сами в купето, когато възникват пререканията, казват от прокуратурата. По това време на спречването във влака е имало около 70 души.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg