• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Зам.-министър Павлов бе гост на церемонията по повод 20 години НПСС
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  По време на събитието Павлов връчи поздравителен адрес от името на министър Красен Кралев

  Зам.-министърът на младежта и спорта Николай Павлов присъства на официалното честване по повод 20-годишния юбилей от учредяването на Националното представителство на студентските съвети (НПСС).

  По време на събитието Павлов връчи поздравителен адрес от името на министър Красен Кралев и почетен плакет по повод годишнината и ползотворното сътрудничество между ММС и НПСС.

  „Вече 20 години Вашата студентска организация защитава правата и интересите на студентите, специализантите, и докторантите в акредитираните висши училища в страната. Вашата активност в областта на културата, спорта, науката и творчеството повишават знанията и уменията на обучаващите се в България. През годините НПСС и Министерството на младежта и спорта имат отлично сътрудничество и оказваме подкрепа за всяка полезна инициатива. Уверен съм, че това партньорство ще продължи и ще се задълбочава. Ние ще продължаваме да работим така, че колкото се може повече от Вас да успеят да реализират мечтите си в България. Не спирайте да мечтаете, да се учите и да бъдете активни, за да може заедно да работим за бъдещето на нашата страна“, се казва в поздравлението от министъра на младежта и спорта.

  Председателят на НПСС Даниел Парушев благодари за доброто партньорство с ММС през годините и удостои министър Кралев с почетен знак за значим принос в развитието на организацията.

  На церемонията, която се състоя в Аула “Максима” на Университета за национално и световно стопанство, присъстваха още министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, министърът на здравеопазването Костадин Ангелов, който е бил и председател на НПСС в периода 2002-2004 година, кметът на Столична община Йорданка Фандъкова, учредителите на организацията, ректори, представители на студентските съвети, представители на НПО сектора и партньори на организацията.

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg