• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  29 медала за СКТМ “Комфорт” от държавните шампионати
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  9-годишният Мирослав Шмидт е шампион на България до 10 г. и 12 г., както и шампион на двойки с Людмил Димитров до 12 години

  СКТМ “Комфорт” завърши сезон 2019/20 година с 29 медала (9 златни, 4 сребърни и 16 бронзови) от Държавни първенства. Това е равносметката за клуба от възрастите до 10г, 12г, 15г, 18г, 21 г , мъже и жени.

  Абсолютна доминация показаха състезателите СКТМ “Комфорт” в най-малките възрастови групи при момчетата, като 9 годишният Мирослав Шмидт е шампион на България до 10г и 12г, шампион на двойки с Людмил Димитров до 12г . Людмил е шампион при смесените двойки на същата възраст с Нина Николова- “Металик”Перник.


  Анна Гудеманова – Шампион на България до 10г

  Есин Саид -шампион на смесени двойки с партньор -Стефан Тодоров”Стоянстрой” Пловдив.

  Отборни шампиони до 10 години – момчета в състав:
  (Мирослав Шмидт, Виктор Димитров, Данаил Кирилов и Ивайло Йорданов )
  Шампиони до 12 г – момчета в състав:(Мирослав Шмидт, Людмил Димитров, Виктор Димитров, Тома Николаев).

  Останалите призови класирания са на Виктор Димитров до 10г, Людмил и Виктор до 12 г, Димитър Стефанов до 18г и 21г, Мартин Петров и Иван Радкев до 21г .

  Представителните отбори при жените завършиха сезона с вицешампионска титла, а мъжете с бронзов медал. И двете първенства бяха прекъснати заради пандемията от COVID-19 и временните резултати бяха приети за крайни. Така женският отбор, не успя да защити титлата си от миналия сезон.

  Представителите на управителния съвет на клуба изразиха изключително задоволство от представянето на състезателите и благодариха на треньорите- Стоян Поппетров, Златин Тенев и Жанета Желева за всеодайната работа с децата.

  С тези резултати затвърдихме позициите си като един от най-добрите клубове в страната, подчерта зам.председателят на клуба – Антон Радушев.

  Благодарение на добрата работа и изготвената програма за подготовка през летните месеци от треньорите ,всички ние се чувстваме удовлетворени от постигнатите резултати, отбеляза главният треньор на СКТМ “Комфорт” Стоян Поппетров.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg