• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Владимир Зарков: Това не е протест, това е лайнометен батальон
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  От Фейсбук профила на журналиста Владимир Зарков

  Майната ви, снощи преминахте границата!

  Това не е протест, това е лайнометен батальон, който ходи и мърси София. До вчера, когато омърси и България!

  Да застанат един разпопен продавач на църковни титли, едно 20-годишно лайно от Варна, един ХаджигеЙов и още няколко пред Министерство на отбраната и да започнат да хвърлят яйца по него е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!

  Добре, че тези живеят днес, а не някога, когато българското военно знаме никога не е попадало в чужди ръце. Тази да са си намазали задника с вазелин и сами да са го предали!

  Едва ли е случайно, че антибългарската шайка узурпирала протеста, точно вчера насочи яйцата си към Министерство на отбраната. Защото седмицата започна с новината, че БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ е институцията с най-голямо доверие в тази държава!

  Така е било, явно така е и със сигурност така ще бъде!

  За ужас на хаджигейовците, тези съвременни хаджииванчопенчовци, които се опитват да рушат България, като посягат на семейството, на родината, на Васил Левски, а сега и на войската ѝ.

  Ако утре аз застана до палата на ХаджигеЙов и започна да хвърлям яйца по прозорците му? Ще дойдат и ще ме арестуват!

  Ама това е частна собственост на Хаджигейов, ще ревнат защитниците му. Прави са и затова подозирам, че полицията стои безучастно, когато лайнометния батальон скверни сгради в София. Защото този протест, когато беше народен, беше и бит. Сега е частен протест, сега е частна собственост. И като такъв, е недосегаем! Честито на собствениците.

  Не съм проследил дали мина предложението на ВМРО за граждански патрули. Ако има зелена светлина за него, веднага се записвам. Сигурно хиляди като мен са готови утре да застанат срещу Дионисии, ХаджигеЙов и Ян Бабикян и да спасят Народния театър. Защото тези малоумници и него ще омажат с яйца, стига някой да им каже, че за него отговаря Боил Банов…

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg