• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Глобиха нередовен шофьор във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Управлявал нерегистриран автомобил и използвал идетификационни номера от други МПС

  Районен съд – Варна наложи глоба за управление на нерегистриран автомобил и използване на идетификационни номера от други МПС. Делото приключи с постигнато и одобрено в съдебна зала споразумение.

  За всяко от деянията – управление на МПС, нерегистрирано по предвидения от закона ред, както и за използване на регистрационни табели от други автомобили, бяха определени отделни наказания. 34-годишният подсъдим трябва да изтърпи най-тежкото от тях – глоба в размер на 1000 лева.

  На 6 март миналата година подсъдимият паркирал ползвания от него „Ситроен“ на забранено за престой място във Варна, в зона контролирана от техническо средство тип „паяк“. Нарушението било регистрирано от дежурен автопатрул. Тогава се установява, че лекия автомобил „Ситроен“ е бил спрян от движение, а поставените му табели са от други два автомобила и са обявени за издирване.

  Постигнатото в съдебна зала споразумение е окончателно и влиза в сила веднага. В тежест на подсъдимия са направените по делото разноски, съобщават от пресцентъра на Варненския районен съд.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg