• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Пълнолуние в Телец на Хелоуин
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Какво да очакват представителите на различните зодии, разкри за Varnautre.bg астрологът Емалена Николова от AstroTime

  Пълнолуние в Телец ще освети небето в нощта на Хелоуин тази година. Този призрачен момент на Пълнолуние ще се случи на 31 октомври в 8 градус на фиксирания земен знак Телец, където ще се осветят темите за пари, удоволствия и любов, разкри за Varnautre.bg астрологът Емалена Николова от AstroTime. Пълнолунието се свързва с приключване на цикъл, кулминация на тема, която е започнала своето развитие преди шест месеца. Планетата Уран също ще бъде в точни градуси на Луната, затова внимавайте за бързи и внезапни развръзки или неочаквани промени на плановете. Уран винаги внася момент на непредсказуемост. Ретроградното движение на Меркурий приключва на 04 ноември, така че очаквайте след тази дата да виждаме по-ясно проблемите и плановете ни отново да тръгнат в правилна посока на развитие.

  Овен – Пълнолунието ще освети за вас най-силно теми, свързани с финансовото състояние и ценности. Може да получите финансова подкрепа. В деня на Хелоуин внимавайте за какво харчите и къде ви отиват парите.

  Телец – Вие сте готови за личностна промяна. Може да изненадате околните с вашето поведение. Време е да приключите някои емоционални връзки. Някои от вас ще са готови на промени и във външния вид.

  Близнаци – Имате нужда от почивка и сън. През този период могат да изплуват стари спомени или ситуации, с които е време да приключите. Ще излязат някои тайни въпроси с работни проекти.

  Рак – Пълнолунието ще рефлектира върху вашите цели и мечти. Имате нужда от социални контакти, може да останете изненадани от поведението на някои хора. Не е изключено да приключите въпрос, свързан с ваш приятел.

  Лъв – Изненадващи новини от вашите началници. Възможно е вие сами да решите, че е време за промяна в кариерното и професионално развитие.

  Дева – Приключване на изпити или обучения. Някои от вас може да се изправят пред решаване на законови и юридически въпроси. Докато още е ретрограден Меркурий внимавайте при подписване на документи. Очаквайте новини или срещи от чужбина.

  Везни – Някои от вас може да се изправят пред страховете си и да ги отстранят. Подходящ момент да уредите стари дългове или заеми. Везни пригответе се за неочаквани интимни отношения.

  Скорпион – Време е да получите баланс в партньорските отношения. Не е изключено да срещнете някои провокации, но сте на път да приключите и изясните въпрос с вашия брачен или бизнес партньор.

  Стрелец – Приключване на работен проект, които сте подготвили дълго. При някои от вас може да се появи внезапно желание да напуснете работа. Периодът е подходящ да се откажете от вреден навик и да обърнете внимание на здравето си.

  Козирог – Разрешаване на ситуация с вашето дете, над която сте мислили последно време. Някои от вас ще установят неочаквано любовна връзка и ще приключат творчески проект.

  Водолей – Вие ще задействате и приключите въпроси, свързани с дом или имот. Някои Водолей може да получат неочаквани новини от техните родители и семейство.

  Риби – До края на ретроградния Меркурий риби трябва да внимават при подписване на важни договори. Вашите планове може да се променят, така че бъдете гъвкави. Внезапни и неочаквани новини от ваши близки могат да ви изненадат.

  За да разберете как по-конкретно ще повлияе Пълнолунието във вашия живот, е необходимо индивидуално да се разгледа в кой дом от наталната ви карта попада, съветва Емалена Николова от AstroTime.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg