• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Отменя се откриването на изложбата “Обезлюдена природа” на Тереза Зиковска
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Картините ще са достъпни за разглеждане онлайн във Facebook и Instagram профилите на галерията, както и във часовете от 16 до 19 ч. на място или с предварително записване

  Откриването на изложбата на Тереза Зиковска “Обезлюдена природа”, което беше обявено за 11 ноември, се отменя, предвид усложняването на обстановката с COVID-19 и силното увеличение на случаите на заболели във Варна. Искаме да избегнем струпване на хора и невъзможност да се спазва препоръчителната дистанция, обявяват организаторите.

  Изложбата ще бъде подредена в галерията на ул. “Воден” 25. Картините ще са достъпни и за разглеждане онлайн във Facebook и Instagram профилите на галерията. “Ще можете и да заповядате през втората половина на ноември, за да разгледате самостоятелно в галерията в обичайното ни работно време – 16 до 19 ч., както и с предварително записване за друг час”, съобщават още от Арт галерията на Тереза Зиковска.

  Освен големите живописни платна, изобразяващи красотата на дърветата през всички годишни времена, в галерията са подготвили и още изненади за празничния сезон. Можете да се възползвате от празничното намаление на картини на Тереза Зиковска, или да откриете друг интересен арт подарък за вашите близки, отбелязват от галерията.

  “Пазете се, бъдете здрави, радвайте се на живота и на изкуството!”, апелират още от Арт галерия Тереза Зиковска.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg