• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Новолуние в Скорпион – скрити емоции и желания излизат на повърхността
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Моментът е подходящ да поставим ново начало, отбелязва астрологът Емалена Николова от AstroTime

  Новолунието в Скорпион, което ще се случи тази неделя (15.11.20), носи мощна и дълбока енергия, която ще ни насочи да продължим да ровим по-дълбоко в сенките на собствената си душа, отбелязва астрологът Емалена Николова от AstroTime. Скорпион е един от най-тайнствените знаци, свързани с регенерацията и психическа сила. Хората с влияние на Скорпион в хороскопа притежават силна енергия и привличат всичко, което предизвиква страстни емоции и желания.

  Това Новолуние е подходящ момент да поставим ново начало и да задействаме неща, които силно желаем. Под влиянието на Скорпион ще сме готови да се откажем от стари модели и да започнем трансформация, да надникнем върху страховете и да ги отстраним, да се справим с дълбоките емоции, скрити дълбоко в душата.

  Хороскоп за Новолуние според зодията или асцендента

  Овен – Новолуние ви дава възможност да се справите с въпроси, свързани с дългове, заеми или съвместни финанси. Ако с някой трябва да се разплатите, сега е момента да го направите. Внимавайте какво си пожелавате, защото през Новолуние в Скорпион имате реална възможност да го привлечете.

  Телец – Отварят се нови пътища и възможности за връзка, която отдавна сте желали да привлечете във вашия живот. Можете да постигнете нови договори с подходящи партньори и да отстраните явни врагове.

  Близнаци – Новолунието ви дава зелена светлина да започнете нова работа или проект. Трудът ви ще бъде оценен. Времето е подходящо да започнете здравословен режим или диета, както и да обърнете внимание на здравето си.

  Рак – Предстоят ви романтични изненади и промени. С Новолунието може да привлечете повече забавления, радости и любовни срещи. За тези от вас, които планират дете, период е подходящ.

  Лъв – Очакват ви емоции и преживявания, свързани с вашето семейство и родители. Ако търсите нов дом, продажба на имот или стартиране на ремонт, може да привлечете подходящи възможности.

  Дева – Новолунието ви дава възможност да стартирате ново обучение или да се сдобиете с ново умение. Очаквайте новини или информация, която ще предизвика много вълнения и емоции. Срещи и кратки пътувания през следващите две седмици ще ви заредят положително.

  Везни – Ако досега сте търсили източници на нови доходи, Новолунието ви дава шанс да ги откриете. Не пропускайте възможности да подобрите и стабилизирате финансовто си състояние. Възможно е да се сдобиете и с нови ценни придобивки.

  Скорпион – Новолунието за вас ще бъде силно трансформиращо. Решените сте да поемете по нов път. Въпреки че може да бъде по-емоциолно за вас, отворете съзнанието за нови възможности. Лична промяна както в интересите ви, така и във външния вид. Пожелайте си нещо силно, защото сега то може да стане реалност.

  Стрелец– Имате нужда повече от почивка и повече време за себе си и семейството си. Ще бъдете по-продуктивни, работейки в усамотение. Някои тайни доходи може да изскочат или да дадете пари за благотворителност.

  Козирог – Новолунието може да ви даде възможности да влезе в нови социални групи, където да създадете приятелства. От друга, страна може да се включите в по-голям проект с много хора, полезен за работата и доходите ви.

  Водолей – Социалните ви активности растат, а заедно с това може да получите повишение или възможност за стартиране нов бизнес или развитие в професията ви. Възползвайте се от възможностите, защото всичко, което сега пожънете, ще ви донесе добри успехи в кариерата.

  Риби – Мирогледът за света ще ви се промени и ще придобиете важни знания. Периодът за вас е добър за планиране на далечни пътувания или ще имате добри възможности, идващи от хора, стоящи далеч от вас. Новолунието е подходящо за започване на изпити или преквалификации.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg