• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Филиалът на спешна помощ в град Бяла получи нова линейка
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

   

  Снимка:Община Бяла

  Филиалът на спешна помощ в град Бяла получи чисто нова линейка. Специализираният автомобил е придобит по Оперативна програма „Региони в растеж“.На скромна церемония по връчване на ключовете на новата линейка присъстваха кметът на Община Бяла – инж. Пеньо Ненов, кметът на Община Несебър – Николай Димитров, д-р Димитър Петров – отговорник на филиал, д-р Иван Здравков – заместник-директор на ЦСПМ-Варна и други официални лица, съобщиха от Община Бяла.

  Оборудването и възможностите на новия специализиран автомобил бяха демонстрирани на шофьорите от Милко Лефтеров – ръководител „Транспорт“ към ЦСМП – Варна.

  Новата техника ще повиши значително качеството и бързината при реакция на спешни случаи както за Бяла и селата от общината, така и за населените места от община Несебър, които влизат в обхвата на обслужване на филиала в Бяла.
  „В това трудно време и ситуацията, която настана с пандемията от COVID-19 е важно да продължаваме обединени да работим за хората. Филиалът на спешна помощ в Бяла обслужа голяма територия – две общини, в две области. Искам да изкажа благодарност към целия екип на филиала в Бяла и да пожелая на всички, които работят тук да са най-вече здрави.“ пожела инж. Ненов.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg