• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Пълнолуние и Лунно затъмнение на 30 ноември (Хороскоп)
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Трябва да се подготвите за бързи и сериозни промени, съветва астрологът Емалена Николова от AstroTime

  Луната е сфера, която обикаля веднъж около Земята на всеки 27,3 дни. Докато Луната се върти около Земята, тя се осветява от различни ъгли от слънцето – това, което виждаме, когато гледаме Луната, е отразена слънчева светлина. Средно Луната изгрява около 50 минути по-късно всеки ден, което означава, че понякога изгрява през дневната светлина, а друг път през нощта.

  На 30 ноември хората могат да наблюдават Пълнолуние, но също така и Лунно затъмнение. От астрологична гледна точка, трябва да се подготвите за бързи и сериозни промени.

  Пълнолунието през ноември 2020 г. ще донесе някои промени, които ще бъдат важни в живота на човек. Затъмненията са известни с това, че ни пренасочват към нашите съдби и променят настоящите ни планове, така че се подгответе и се информирайте за това как затъмнението ще повлияе на вашия зодиакален знак.

  Пълнолунието и Лунното затъмнение през ноември се осъществява на територията на подвижен въздушен знак Близнаци, което насочва вниманието ни към обмена на информация и начините, по които общуваме. Когато комбинираме озаряващата енергия на пълната луна с разтърсващото настроение на затъмнението, на светло излизат всякакви откровения и тайна информация. Може да се наложи да съобщаваме мислите и емоциите си по различен начин, отколкото сме свикнали. Затъмнението отваря нови врати, така че бъдете отворени за всички възможни резултати от текущата ситуация.

  Хороскоп според зодията или асцендента

  Важно е да знаете също в кой знак се намира вашия асцендент, защото прогнозата се доближава най-близо до анализ на личен хороскоп. Ако не знаете с какъв асцендент сте, можете да се допитате до AstroTime.

  ♈️Овен – В периода около Пълнолуние потокът на информация ще бъде особено важен за вас. Може да научите новини, от които да вземете окончателни решения по даден въпрос. Новините може да идват и от ваши близки и роднини. Очаквайте приключване на изпити и проекти, които са стартирали преди около 6 месеца.

  ♉️Телец – Пълнолунието ще даде дългоочаквани резултати по отношение на вашите финанси. Възможно сте започнали проект и конкретна работа преди около 6 месеца и сега е време да получите възнаграждение на труда. Парите може да са под форма и на инвестиции.

  ♊️Близнаци – За вас промяната ще се усети най-силно. Готови сте да поемете по нов път, да промените собствената си визия и гледна точка. Бъдете готови и отворени за новите новини и промени, които ви очакват, защото пред вас се задават по-добри възможности. Не е изключено да промените мисленето си за вашия партньор.

  ♋️Рак- Неща, които са били скрити в подсъзнанието ви сега излизат на повърхността. Може да сте се чувствали последните 6 месеца самотни, изолирани или неразбрани, но сега идва промяна и това време приключва. Ако сте имали здравословен проблем или престой в болница, може да очаквате приключване с този проблем.

  ♌️Лъв- Вашите идеи и проекти вече имат завършен и ясен вид и можете да извлечете максимума от тях. Пълнолунието отразява ситуации в миналото. Отношения с приятели се изясняват и си давате реална оценка на заобикалящата ви среда. Не е изключено някой приятели или определен кръг от хора да отпаднат.

  ♍️Дева- Новините за вас ще бъдат свързан пряко с вашия социален статус и кариерно развитие. Ваши началници може да ви предоставят нови възможности или да получите оценка на труда си до момента. Бъдете готови да сте по-гъвкави на промените, те не винаги са толкова лоши, колкото си мислите.

  ♎️Везни- Вие може да очаквате по-добри и положителни новини, свързани с член от семейството. Като цяло през периода на Пълнолуние някои от вас може да приключат юридически въпроси, които са били приоритет преди 6 месеца. Също така сега пред вас може да се открият нови възможности за бъдещето и да си поставите по-високи цели.

  ♏️Скорпион- Пълнолунието може да отрази преживявания с ваши близки по отношения на психологически изживявания или материални въпроси. Време е да се изправите пред страховете и да ги елиминирайте. Очаквайте подобрение с финансите на вашия партньор. Не е изключено да се сдобиете с тайна информация.

  ♐️Стрелец- Получавате ясна представа кои са вашите явни врагове и как да се справите с тях. Отношенията с вашата половинка се подобряват. Не е изключено да сключите нови споразумения и договори с важни за вас бизнес партньори.

  ♑️Козирог- Новини, които получавате от ваши колеги, може да ви подтикнат да смените своята работа и да започнете нещо ново. Пред вас може да се появят възможности за нова позиция. Като цяло Пълнолунието е подходящ момент да се откажете от вреден навик и да приключите здравословен проблем.

  ♒️Водолей- За вас Пълнолунието ще отрази това, което ви прави щастливи. Хубави новини ще ви донесат радости и нови любовни вълнения. Някои Водолей може да получат яснота по теми, свързани с деца, които досега са били в сянка и да си дадат реална оценка.

  ♓️Риби- Ако се занимавате ремонтни дейности, очаквате продажба на имот или да се преместите в ново жилище, Пълнолунието ви дава тази възможност. Време е за вас да приключите семейни и имотни въпроси.

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg