• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Започна антиспин кампания “Пазя себе си, пазя и теб”
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Целта на инициативата е да предостави информация за проблема ХИВ/СПИН по интересен начин и да мотивира хората да бъдат внимателни

  Антиспин кампания, посветена на Световния ден за борба със СПИН – 1-ви декември, започна във Варна, съобщиха от общинската дирекция „Превенции”. Организираната за дванадесета поредна година акция ще се продължи от 26-и ноември до 3-ти декември. Кампанията е под мотото „Пазя себе си, пазя и теб!“ и се провежда онлайн в социалните мрежи фейсбук и инстаграм чрез профилите на дирекция „Превенции“. Целта на инициативата е да предостави информация за проблема ХИВ/СПИН по интересен начин и да мотивира хората да бъдат внимателни.

  На 1-ви декември специално подготвени видеообръщения от доброволците на градския превантивен клуб ще могат да се видят в Youtube канала p2prevention и в социалните мрежи.

  През целия период на кампанията ще се провеждат онлайн викторини, а на 1-ви декември всеки може да изрази съпричастността си като сложи на профила си фейсбук рамката със слоган „Пазя себе си, пазя и теб“.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg