• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Премиерът Борисов инспектира новата отсечка от Околовръснато в София (видео)
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Премиерът Бойко Борисов инспектира новата отсечка от Околовръстният път на София.Заедно с премиера е и зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. Премиерът Борисов разговаря с работниците и ги поздрави по случай  празника Никулден.

  Днес – 6 декември, за улеснение на трафика през зимата се пуска движението по директното трасе на 1,7 км от Южната дъга на Софийския околовръстен път, в участъка между пътните възли „Младост“ и „Горубляне“.

  Отсечката е част от реконструкцията на 6 км от Околовръстния път между ж. к. „Младост“ и АМ „Тракия“. Целта е да се улесни пътуването през зимните месеци и да се повиши безопасността. Движението се пуска с временна организация, временна пътна маркировка и през следващата година работата на обекта ще продължи с полагане на последния износващ асфалтов пласт и изпълнението на всички довършителни работи.

  Работата в участъка продължава и шофьорите трябва да карат внимателно и да спазват стриктно пътната сигнализация и ограничението на скоростта, тъй като преминават през участък с извършващи се строителни работи.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg