• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Новолуние и Слънчево затъмнение на 14 декември в Стрелец
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  В знака на Стрелец ще се чувстваме по оптимистични за промените и ситуациите през следващата година, какво да очакват представителите на различните зодии?

  Новолунието в понеделник в Стрелец идва с пълно Слънчево затъмнение – и ние ще усетим неговите ефекти през новата година, разкрива астрологът Емалена Николова от  AstroTime.

  Новолунията са време да изясните вашите намерения, цели, дългосрочни планове и след това наистина да ги задействате и привлечете във вашия живот. Това астрологично събитие ви подтиква да използвате Закона за привличането, за да проявите своите желания за бъдещето, като резултатите ще бъдат налице след около 6 месеца. Новолунието ще състои в 23 гр. на знак Стрелец и ще се усети с още по-голяма сила за всички, които имат планети в тези градуси.

  На 14 декември ще има още едно небесно явление- Слънчево затъмнение, където лунната сянка ще попадне на Земята в 16:30 ч. Видимият диаметър на Луната ще бъде по-голям от видимият диаметър на Слънцето.

  В астрологията тези лунни възли са известни като Северен и Южен възел, а във ведическата астрология като Раху и Кету ( главата и опашката на дракона) Тези точки се свързват с нашата съдба. Затъмненията са изключително мощни лунни събития, които служат за усилване на енергията. Южният лунен възел се свързва с неразрешените неща от миналото. Това, което не сме довели до реализация. Северният възел показва какво ни е необходимо, за да завършим този процес в настоящето. Обикновено тези етапи се свързват с някакви обрати.

  Древните ни предци са се страхували от тези динамични явления. Ранните човешки цивилизации са изграждали своите общества около сезонни промени и годишни движения на слънцето, така че когато се е случило затъмнение, те са вярвали, че природният ред е бил нарушен. Астрологично погледнато, затъмненията ускоряват времето: Те отварят нови врати, като затръшват други, така че често откриваме резки и внезапни промени, настъпващи по време на затъмнения.

  В знака на Стрелец ще се чувстваме по оптимистични за промените и ситуациите през следващата година. Какво да очакват зодиите? Прочетете за знака на вашия асцендент.

  Овен – Темите, които ще ви вълнуват, ще бъдат свързани със започване на ново образование, планиране на далечно пътуване, среща с нов ментор/учител в живота. Някой от вас ще се сблъскат с нова авантюра, а други ще уреждат законови дела. Очаква ви късмет.

  Телец – време е да получите това, което ви се полага. Подаръци, парична подкрепа, приходи от инвестиции и застраховки- това ще ви вълнува през предстоящия период.

  Близнаци – промените ще бъдат обвързани с партньора в живота ви. Време да започнете нова страница от вашия живот. Получавате подкрепа от приятели и контакти и социалната ви активност силно ще расте.

  Рак – очаквайте новини за нова работа или проект. През следващите месеци ще бъдете силно ангажирани с работни ангажименти, които могат да са много успешни. Обърнете внимание на хранителните си навици и здраве.

  Лъв – в предстоящия период ще ви вълнуват децата и развлеченията. Някои от вас може да започнат нова романтична връзка. Предстоят ви хубави поводи за радости.

  Дева – при вас всичко се върти около семейството и дома ви. Преместване в нов дом, покупка на имот. На фокус са вашите недвижими имущества и наследства.

  Везни – може да се открият възможности за сключване на нови важни договори и сделки. Продажбите и търговията ще бъдат успешни. Може да чуете новини покрай вашите близки роднини.

  Скорпион – вашето материално състояние предстои да се промени. Очаквайте нови възможности за печалби. Не е изключено да получите парично възнаграждение за положен труд.

  Стрелец – за вас предстоят най-много промени в личен план, защото Новолунието и Слънчевото затъмнение ще се случат точно във вашия знак. Може да промените изцяло посоката си на развитие както в личен, така и в професионален план.

  Козирог – добре е да намерите време за почивка. Работата последно време може да е изцедила вашите сили. Имате нужда от време само за вас, за да направите преоценка на всичко.

  Водолей – вашите социални контакти ще се увеличават. Нови групи и приятелства ще създадете. Ще се включите активно в нови проекти. Може да получите гениални нови идеи, които да развивате през следващите 6 месеца.

  Риби – темите, които ще ви вълнуват през следващите дни и дори месеци, ще бъдат свързани с вашия социален статус, кариера и професия. Може да откриете нови възможности, които реално да подобрят финансовото ви състояние.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg