• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Ректорът на МУ-Варна с приветствие за празниците
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Весели Коледни и новогодишни празници!

  Уважаеми колеги, преподаватели и служители,

  Скъпи студенти,

  В навечерието на светлите Коледни и Новогодишни празници неизменна е равносметката за изминалата година. Въпреки необичайната обстановка, която разбърка пъзела на приоритетите, Медицински университет – Варна изпраща успешна година. Въпреки трудностите, екипът от преподаватели, студенти и административен персонал изпълни поставените цели и затвърди извоювания авторитет. Близо 1500 първокурсници пристъпиха прага на университета, дипломираха се 1034 студенти, реализирани бяха множество конгреси, конференции и фестивали в онлайн формат, подписани бяха нови договори за сътрудничество, постигнати бяха високи научни и спортни резултати.

  Пред най-голямо предизвикателство през изминалата година бяха изправени медиците в УМБАЛ„Св.Марина“-Варна, които с достойнство и неуморен труд поемат на първа линия най-голямата тежест на COVID в Североизточна България. Респект пред всеотдайността и човечността на лекарите, медицинските сестри и санитарите!

  Убеден съм, че всеки един от Вас има повод за лично удовлетворение от постигнатото и ще пристъпи в Новата година с очакване и стремеж за повече радост, успехи и благодатни дни. Всички заедно гледаме с надежда и гордост към новата 2021 година, когато Медицински университет – Варна ще отбележи 60 годишния си юбилей.

  Магията на тези светли празници ни прави по-добри и по-щедри. Нека запазим това вълшебство през следващата година.

  Желая здраве, щастие и благоденствие на Вас и семействата Ви! Нека да бъдем благодарни на всичко, което имаме, и с добра мисъл, надежда и вяра в позитивното начало да посрещнем новата година!

  ВЕСЕЛА КОЛЕДА и ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

  Проф. д-р Валентин Игнатов, д.м.

  Ректор на Медицински университет

  „Проф. д-р Параскев Стоянов” – Варна

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg