• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Пълнолуние в Рак на 30 декември
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  В следващата седмица може да чуете внезапни, изненадващи новини или да приключите тема от вашия живот по непланиран начин, отбелязва астрологът Емалена Николова от AstroTime

  На 30 декември Луната ще бъде в знака на Рак точно на 180 градуса от Слънцето в Козирог. Това означава, че ще наблюдаваме фаза на Пълнолуние т.е завършва се един цикъл, който ни подготвя за предстоящата година. Луната е естествен управител на Рак, така че през тази нощ тя ще блести в своята стихия, и всички ще могат да я видят и усетят, отбелязва астрологът Емалена Николова от AstroTime.

  Това Пълнолуние ще бъде изпълнено и с изненади, защото Уран ( планетата на непланирани ситуации) се намесва в хармонични аспекти към Слънцето и Луната. В следващата седмица може да чуете внезапни, изненадващи новини или да приключите тема от вашия живот по един непланиран начин.

  За да разберете как точно ще ви се отрази Пълнолунието, добре е първо да прочетете за знака, отговарящ на вашия асцендент. Така вие ще получите прогноза по-близка до тълкуването на личен хороскоп. Разбира се, можете да прочетете и за вашия зодиакален знак. Ако не сте сигурни кой точно е вашия асцендент, може да направите запитване в AstroTime.

  Овен – Пълнолунието ще засегне теми, изцяло обвързани с дома, семейството, родителите или общо с недвижими имоти. Така че се очакват новини и изненади в този сектор, както и проходи, които да инвестирате в дома.

  Телец – Пълнолунието ще ви донесе неочаквани новини, идващи от близки роднини. Очаквайте положителни резултати от положени изпити или образователни курсове, които сте започнали. Пред вас не е изключено да се отворят непланирани възможности за кратки пътувания.

  Близнаци – Пълнолунието ще засегне теми, свързани с пари, спестявания и инвестиции. Сега е времето, в което ще получите заслужени парични постъпления, за които сте се трудили последно време.

  Рак – Пълнолунието ще подсили вашата идентичност, започвате да придобивате повече увереност, самочувствие и качества, които ще ви помогнат да постигнете, това което искате. През този период ще се радвате на повече популярност, хората ще ви възприемат изненадващо добре. Също така този период е добър да довършите неща, свързани със здравето, а някои от вас неочаквано дори да променят нещо по визията си.

  Лъв – Имате нужда от повече почивка и сън. Сега тялото ви има нужда релакс и възстановяване. Време да осъзнаете и отстраните вредните мисли. Може да получите важни сигнали чрез сънища или интуицията ви. Не е изключено да разкриете таен враг или задкулисни игри, които са започнали преди 6 месеца.

  Дева – Приключване на работа, която е била колективна или получавате резултати от проект, който е започнал преди няколко месеца. Добри новини от приятели, които ще ви накарат да се чувствате по-добре. Тези от вас, които се занимават с наука, ще се докоснат до неочаквани открития.

  Везни – Пълнолунието ще засегне теми, свързани с вашата кариера, призвание, популярност. Ще получите неочаквани възможности за повишение, подкрепа от началници или институции. Ще видите резултатите от бизнес стратегиите, които сте започнали преди няколко месеца.

  Скорпион – Пълнолунието ви дава добри резултати със завършване на образователен процес. Може да се сдобиете с диплома, сертификат или важни знания, за които хората ще търсят мнението ви. Не изключено да публикувате книга или да изнесете лекция, презентация. Неочаквани пътувания или новини от чужбина ще ви изненадат.

  Стрелец – Обърнете внимание на данъци, застраховки и кредити, защото предстои да завършите важни финансови операции. Възможно е да получите финансова подкрепа от вашия партньор или той да инвестира в желанията ви. Пълнолунието дава възможност ясно да видите вашите страхове и психични блокажи и да се отървете от тях.

  Козирог – Пълнолунието ще акцентира теми, свързани с вашия партньор. Очаквайте положителни новини. Ще имате моменти на романтика, поводи за празненства и радости. От друга страна, при някои от вас може да се появят неочаквани възможности за завършване на договори и съдружия.

  Водолей – При вас се очаква приключване на даден работен ангажимент или дейности, свързани с вашето ежедневие. Най-после виждaте резултати от дълго положен труд. Тези от вас, които са положили отношение към здравето и хранителните навици, сега резултатите ще са видни. Може да чуете интересни новини от далечни роднини.

  Риби – Пълнолунието ви носи развръзка във вашия любовен живот. Получавате възможности да разгърнете вашие таланти и творчество и да имате повече публични изяви. Някои от вас ще получат новини или изясняване на ситуация, свързана с деца.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg