• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Решаващата битка за последните две места в Сената на САЩ
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Настоящият и бъдещият президент се събраха в Джорджия

  Настоящият и бъдещият президент на Съединените щати се събраха в Джорджия. Причината е решаващата битка за последните две места в Сената във Вашингтон, информира Нова телевизия.

  Доналд Тръмп отиде в провинциалните райони на щата, където подкрепят републиканците. Джо Байдън пък беше в Атланта, където са за демократите. Двете партии изляха 500 милиона долара в кампаниите на своите кандидати.

  В момента в Сената има 50 републиканци и 48 демократи. Ако не спечелят поне едно от двете останали места, републиканците ще загубят контрола, след като Белият дом и долната камара на Конгреса вече са в ръцете на демократите.

  “Знам че кампанията беше изтощителна. Трудихте се здраво през последните две години, за да достигнем до този момент. Беше напрегнато, беше нонстоп. Но ви моля да дадете всичко, което имате още един ден. Един ден. Без да преувеличавам, в този ден можете да промените Америка”, заяви Байдън.

  “Вашите гласове утре ще решат коя партия ще контролира Сената на Съединените щати. Радикалните демократи се опитват да вземат двете места на Джорджия, за да могат да се развихрят с безконтролна и абсолютна власт над всеки аспект от вашия живот. Опитват се да вземат Сената и Белия дом. Няма да им дадем Белия дом, ще се борим адски, казвам ви!”, каза Тръмп.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg