• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Първото новолуние за 2021-ва ще е на 13 януари
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Козирог е знак, който обича реда и упорития труд, затова – захващайте се за работа, за да постигнете поставените цели, съветва астрологът Емалена Николова от AstroTime

  Първото новолуние за годината ще се състои в зодия Козирог на 13 януари. Повечето от вас знаят, че на Новолуние е добре да си поставим нови цели, задачи и планове. Всички нови идеи и решения, които стартираме през този период, ще дадат реални резултати в следващите няколко месеца. Козирог е знак, който обича реда, упорития труд и работата затова запретнете ръкави и се захванете активно с поставените цели, съветва астрологът Емалена Николова от AstroTime.

  На Новолуние в Козирог е добре да се правят планове за:
  ✅ бизнес
  ✅ кариерен растеж
  ✅ смяна на мястото на работа
  ✅ увеличаване на дохода (заплата)
  ✅ поставяне на ясни граници
  ✅ как да бъдем полезни в обществото

  Най-вече влиянието на това Новолуние в Козирог ще бъде повлияно от кардиналните знаци (Козирог, Рак, Овен, Везни). Ако важни планети от вашия хороскоп попаднат в 20-26 градуса от посочените знаци, тогава това Новолуние може да стане много съдбоносно за вас, да окаже голямо влияние върху бъдещето ви.
  Влиянието на фазата на Луната се усеща 1-2 дни преди и след настъпването на самото Новолуние. Затова е добре през този период да се избягва стреса и преумората. Също така е добре в дните около Новолуние да направите пречистваща програма за организма. Внимавайте и избягвайте натоварвания на колене, стави. Зъбите и сухожилията са по-уязвими и не се препоръчва да се правят сериозни интервенции, ако не са крайно наложителни.

  Съвети:
  👉 Изчистете и изхвърлете всичко ненужно
  👉 Визуализирайте точни цели и планове
  👉 Напишете вашите постижения до изминалия момент и отстранете грешките, които до сега сте допускали.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg