• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Регистрираха в съда партията на Божков
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Бизнесменът разочарован, че президентът не поканил представители на „Българско лято“ на консултациите за изборите

  Политическият проект на укриващия се в Дубай бизнесмен Васил Божков беше регистриран в Софийския градски съд. От „Българско лято“ се похвалиха, че имали над 3 200 подписа при необходими 2500. Документите внесоха председателят на платформата Борил Соколов и членове на Националния съвет, показват снимки във Фейсбук страницата на проекта.

  Укриващият се в Дубай бизнесмен направи първата си среща с хората от „Българско лято“ онлайн в края на минилата година. Божков, срещу когото има повдигнати 19 обвинения в България, се включи тогава чрез видеообръщение в заседанието.

  В началото на януари за председател бе избран Борил Соколов. Соколов е на 36 години и през по-голямата част от професионалния си път е работил в „Еврофутбол“, като от няколко години е бил директор на отдел „Маркетинг“.

  Последната изява на Божков, свързана с политическите събития в страната, беше белязана от упрек към президента Румен Радев. От Дубай хазартният бос изрази разочарование, че Радев не извикал на консултации представители на „Българско лято“.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg