• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Стартира безплатен онлайн кабинет за консултации с ревматолог
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Медицинските консултации ще провеждат лекари ревматолози от Варна, Бургас и Русе

  През месец януари стартира безплатен онлайн кабинет за консултации със специалист- ревматолог. Към момента кампанията е насочена само към пациенти от Източна България и се организира от пациентска Фондация „Медкънект“. Първите медицински консултации ще се осъществят в края на месец януари за пациенти с поставена диагноза ревматоиден артрит, псориатичен артрит или анкилозиращ спондилит(Болест на Бехтерев) с лекари ревматолози от Варна, Бургас и Русе.

  От организацията подчертават, че е задължително предварителното записване на час.

  Всички желаещи пациенти могат да запишат час за безплатна консултация с ревматолог на телефон 0878 151122 (в работни дни от 09:00 – 17:00 ч.) или мейл: info@medconsult.bg

  Инициативата се организира във връзка със сложната ситуация с COVID-19, която за пациентите с ревматологични заболявания продължава вече повече от 10 месеца. Хората с хронични заболявания са в най-рисковата група при заразяване и това налага редица допълнителни ограничения за тях, едно от които е посещение на специалист в лечебно заведение. Това е проблем, който рефлектира директно върху тяхното състояние, терапията и благоприятните възможности за здравето им.

  С тази програма организаторите предоставят възможност на пациенти от областите Варна, Бургас, Русе, Добрич, Шумен, Разград, Търговище и Силистра с поставена диагноза ревматоиден артрит, псориатичен артрит или анкилозиращ спондилит (Болест на Бехтерев) да имат безопасен достъп до медицински консултации със специалист ревматолог от своя дом, пред когото да представят своите оплаквания, въпроси, клинични резултати и да получат компетентни насоки за заболяването и лечението си.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg