• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Мелания: Беше най-голямата чест в живота да служа като първа дама на САЩ
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Първата дама Мелания Тръмп с прощално съобщение.

  „Мои съграждани, за мен беше най-голямата чест в живота да служа като първа дама на САЩ. Вдъхнових се от невероятни американци от цялата ни страна, които издигат нашето общество чрез тяхната доброта и смелост, доброта и грация “, започва първата дама във видеото.

  „Правете всичко от сърце, но винаги помнете, че насилието никога не е отговорът и никога няма да бъде оправдано. Когато дойдох в Белия дом се замислих за отговорността, която винаги съм изпитвала като майка да поощрявам, упълномощавам и предавам ценности на добротата “, каза първата дама.

  „Възползвайте се от всяка възможност, за да проявите внимание към друг човек и да развиете добри навици в нашето ежедневие. При всички обстоятелства моля всички американци да бъдат най-добрите посланици. Съсредоточете се върху това, което ни обединява, издигнете се над това, което ни разделя. Винаги избирайте любовта пред омразата, мира пред насилието и другите пред себе си“.

  „Последните четири години бяха незабравими. Сега, когато с Доналд завършваме времето си в Белия дом, си мисля за всички хора, които съм приела в сърцето си … За всеки член на военната служба и нашите невероятни военни семейства вие сте герои и винаги ще бъдете в мислите ми и молитвите ми. Мисля, че всички членове на силите за сигурност, които ни поздравяват навсякъде, където и да отидем, всеки час на всеки ден, стоят нащрек, за да пазят нашето общество в безопасност и ние ще им бъдем вечно задължени“.

  Доналд Тръмп също е записал прощално видеопослание, съобщава телевизионният канал CNN, позовавайки се на източник.

  Според него, видеото може да бъде пуснато във вторник, въпреки че все още не е определена крайната дата. Встъпването в длъжност на Байдън и вицепрезидента на САЩ Камала Харис е насрочено за 20 януари.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg