• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Министър Ангелов:Не съм човекът, който иска да затваря бизнеси
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  До 21 януари, четвъртък, ще продължат обсъжданията със заинтересованите страни за противоепидемичните мерки, днес предстои среща в Министерството на здравеопазването. Това заяви министърът на здравеопазването проф. д-р Костадин Ангелов.

  Запознахме премиера с темпа на ваксинация и предизвикателствата пред здравната ни система. Очертахме възможностите пред българската държава. За пореден път искам да кажа, че не съм човекът, който затваря бизнеси, но искам да гарантирам здравето на хората. Категорично не искам да плащаме цена с високата смъртност като преди време. Резултатът е видим за всички, допълни министър Ангелов.

  Бяхме на водещо място по смъртност, но сега не сме там, подчерта здравният министър.Според него емоцията и нетърпението не са най-добрият съветник в момента, а разумът. Ние не сме от двете страни на барикадата, ние не се противопоставяме, България е една, хората са едни, и за да има хора, които ходят по заведенията и в молове, те трябва да са живи и здрави, каза още министърът.

   

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg