• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Година и половина затвор за 37-годишен наркоразпространител
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Това е седмата му присъда

  Разградският окръжен съд одобри постигнато споразумение между Окръжна прокуратура – Разград, Гюнай М и неговия защитник, съгласно което подсъдимият се призна за виновен за държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества. Той е осъждан 6 пъти, два от които за разпространение на наркотици.

  Съдебният състав одобри споразумението, след като прецени, че то отговаря на изискванията на закона. Същото не противоречи и на морала.

  На Гюнай М. е определено наказание „лишаване от свобода“ за срок от една година и шест месеца, което да изтърпи при общ режим.

  37-годишният мъж се призна за виновен в това, че през периода от 01.03.2020 до 22.07.2020 г. включително, в село Стражец и в Разград, без надлежно разрешително държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества – амфетамин и коноп, на обща стойност 1311,06 лева.

  Определението, с което е одобрено споразумението за решаване на делото, е окончателно и не подлежи на обжалване и протест, съобщават от пресцентъра на съдебната институция.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg