• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Затворени са всички пътища в област Добрич
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Има селища без вода

  Всички пътища от републиканската пътна мрежа в област Добрич са затворени за движение,съобщиха от Областно пътно управление, цитирани от БНР.

  От районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Балчик съобщиха, че малко преди село Приморци, към 18 часа ,се е образувала голяма колона коли – идващи от Балчик и от Добрич. Причината – аварирали автомобили, за които е изпратена техника.

  Ловец с джипа си заседнал днес в преспите между селата Ляхово – Бобовец. Той е отказал да бъде евакуиран от пожарникарите и е пожелал да изчака фадрома, която да окаже помощ, обясни още началникът на пожарната инж. Антон Антонов.

  В община Балчик днес някои селища – като Дропла, Пряспа, Кремена, бяха с нарушено електроснабдяване заради силния вятър, но кметовете съобщават, че повредите са отстранени. Водоподаването все още не е възобновено в Дропла и Пряспа.

  През деня работници на общинско предприятие “Благоустрояване и комунално стопанство” разчистваха паднали дървета към Тузлата и в Авиогарадока, и опесъчаваха периодично улиците. Въпреки това сигнали за непочистени отсечки имаше през целия ден в Общинския съвет за сигурност.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg