• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Наближава Ретрограден Меркурий
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Как да се подготвим?

  Масово хората, когато чуят Ретрограден Меркурий, реагират негативно. Очакват, че предстои нещо лошо. Всъщност Ретро Меркурий не е толкова страшен, ако знаете как да се подготвите за предстоящия период, отбелязва астрологът Емалена Николова от AstroTime. Официално той стартира от 30 януари и ще продължи до 20 февруари, но може да усещате неговото влияние отсега.

  Основно Меркурий е планетата на комуникациите под всякаква форма. Първо, трябва да сте внимателни да не пропуснете някой важен имейл, възможно е да сте по-разсеяни, често да си забравяте ключовете или да губите документи. Записвайте всички срещи, за да не объркате уговорения час.

  Добре да се опитате да подредите и преразгледате работните си ангажименти, за да не пропуснете нещо важно. Бъдете по-внимателни по отношения на важни документи и вещи.

  В следващите три седмици са подходящи да довършите стари проекти или недовършени дела, които сте отлагали.

  По време на Ретрограден Меркурий може да се появят хора от миналото, с които сте имали отношения.

  Най-важното за ретроградния период е да не започвате нещо ново с надеждата, че ще бъде дълготрайно. Не подписвайте важни документи, свързани с дългосрочно проекти. Ще се изненадате, но нищо започнато на Ретрограден Меркурий не върви по план и не продължава дълго.
  Меркурий ще бъде ретрограден в знака на Водолей. Този знак управлява всичко свързано с технологиите, компютрите, онлайн комуникациите, електричеството, авиацията. Това означава, че най-много неуредици могат да се появят тук.

  Ако планирате пътувания, уверете се, че автомобилът ви е наред.

  Ако работите на компютър, уверете се, че запазвате своевременно всички файлове, за да не правите едни и същи неща по няколко пъти.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg