• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Марешки за Радев:Жал ми е за него,излъчва безсилие
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка:Фб

  „Отчетът на президента Радев не промени нашата позиция, изразена още при 100-те му дни. Един празен, пропилян мандат. В отчета не чухме никакви постигнати резултати, а само серия от нови празни обещания, общи приказки. Жал ми е за него, че не може да отчете нищо“.

  Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на „Воля“ Веселин Марешки.

  Според оценката ми, внушението, което Радев излъчва, е безсилие.

  „Не е добре един държавен глава да е безсилен. И тук нямат общо правомощията му. Казвал съм и преди – човекът прави поста, не обратното. Това беше отчет за нищоправене четири години. Откога срещите и телефонните разговори са отчет за един мандат?! Но не съм очаквал друго от президента на БСП. Всъщност днешната изява по-скоро беше подгряваща за кампанията на социалистите за парламентарните избори“, категоричен е Марешки.

  Отново ще го употребят като подгряващ изпълнител, което е жалко, разбира се, защото принизява институцията, смята политикът.

  „След този отчет на Радев, ние от ВОЛЯ сме още по-спокойни и уверени, че постъпихме правилно през 2020 г. като не позволихме да има негов служебен кабинет. Щеше да е пълен провал. Чух, че предложи видеонаблюдение в избирателните секции. Четири години мълча по темата, а ние от ВОЛЯ четири пъти внасяхме такъв законопроект. Тогава, когато беше времето да се приеме, той не ни подкрепи. Това е политическо лицемерие. Ясно е, че започна и президентската кампания с тази заявка за втори мандат. Но къде е президентската кампания на свършеното, за да имаш очи да искаш отново доверие?!“, възмущава се Марешки.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg