• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Тома Биков: Явяваме се на избори, за да решаваме проблеми
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Една партия не се изчерпва със своите депутати, със своите депутатски листи – ГЕРБ е голяма партия, в която един човек може да покаже най-добрите си качества, отбеляза той

  За първи път на парламентарни избори ГЕРБ се явява в коалиция със СДС. “Считаме, представянето ни европейските избори заедно със СДС беше успешно, работихме добре и без някакви излишни напрежения, имаме съвместимост, така че е по-логично да бъдем коалиция с тях”, аргументира тази коалиция Тома Биков в “Още от деня” по БНТ.

  Той коментира и израза на премиера за “проветряване” на партията, като подчерта, че го разбира, че една партия трябва да се променя и да бъде на висотата на предизвикателствата, пред които се изправя.

  “Това не означава, че някой във времето е сбъркал, просто има момент, в който има нужда от ново поколение политици, които да се справят с новото поколение проблеми”, подчерта Биков. Изпълнителната комисия на ГЕРБ е тази, която участва в реденето на листите за изборите, всеки член на партията има право да номинира 3 души за кандидати за депутати, но последната дума все пак има Изпълнителната комисия.

  “Една партия не се изчерпва със своите депутати, със своите депутатски листи. ГЕРБ е голяма партия, в която един човек може да покаже най-добрите си качества”, заяви Тома Биков.

  ГЕРБ предлагат да се справят с огромните проблеми и предизвикателства, които стоят пред България, същите стоят и в европейски и световен мащаб. “Ние затова се явяваме на избори, за да решаваме проблеми”, категоричен беше Биков.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg