• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Мартенички с кауза от Карин дом
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Баба Марта е специален празник за всички от Карин дом. За разлика от предни години, когато е отправяна покана варненци да изпращат ръчно направени мартеници и са получавали много и най-различни прекрасни творения, тази година това няма да се случи. Заради обстановката в страната няма как да бъдат проведени базарите, които всички толкова много обичат и очакват всяка година. Компаниите, които планират да зарадват своите партньори, клиенти или служители с традиционна ръчно изработена мартеничка, могат да подкрепят каузата на Карин дом като си закупят мартенички от Семейния магазин на Карин дом.

  От Карин дом издадоха, че подготвят изключително атрактивни и много разнообразни мартеници за ръка, за направата им се използваме естествени материали и дървени елементи. Всяка мартеничка е със свой десен и характер.

  Постъпленията от Мартеничковата кампанията ще бъдат насочени и ще подпомогнат Карин дом да закупи специализирано оборудване, отговарящо на всички съвременни методи за работа с деца със специални потребности за своя нов терапевтичен център, чието строителството започва още тази година.

  В условия на пандемия  Карин дом трансформира цялата си дейност в онлайн услуги – терапия, социална и психологическа подкрепа за семейства, тренинги за родители, обучения на родители и специалисти, игрови занимания, конференции, семинари, проекти и програми. Към момента Карин дом може да се похвали с разработени и внедрени иновативни семейно-ориентирани практики в условия на пандемия.Тези иновации в услугите позволват  да не се  спира работа, което е от изключително значение за всички деца със специални потребности и техните семейства, с които Карин дом работи.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg