• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Мъж похарчи 20 000 долара, за да прилича на дракон (видео)
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit


  Канадец иска да се превърне в дракон и вече е похарчил 20 000 долара, за да постигне целта си, съобщи “Дейли мейл”.

  Джошуа Бърнс от Ванкувър е на 30 години. Той е започнал трансформацията си, когато е бил на 19. Тогава са разцепили езика му на две.

  Оттогава пърформънс изпълнителят, който е гълтач на огън, си е оформил ушите, за да изглеждат заострени, боядисал си е езика, имплантирал си е рога на челото, татуирал си е очните ябълки. Най-скъпата му татуировка е на гърба – тя е отнела 51 часа. Кожата на ръцете му пък е оформена със скалпел като люспи.
  Приятелката на Бърнс, която е на 40 години, го подкрепя изцяло в начинанието му.

  “Искам да съм 100 процента като дракон и да подобря всички рекорди за трансформация и татуировки. Но искам и да изглеждам приятно за очите” – заяви Бърнс.


  Бърнс разказа, че винаги е бил обсебен от змии. Той започва да работи за лунапаркове като тийнейджър и постепенно става жонгльор и уличен изпълнител.

  Родителите му се надявали, че прическата му мохоук и пиърсингите ще са преходен етап, но това не го задоволява. Той напуска дома им на 18 и си татуира драконово сърце на гърдите. След това вижда човек с разцепен език и е като хипнотизиран от него.

  Сега се представя в огнено шоу като Бърнс Дракона. Освен че диша огън, той ходи върху натрошени стъкла, слага пирони дълбоко в носа си, виси на метални куки, пробиващи кожата му. Номерата му стават все по-екстремни, както и видът му.

  Единствената му операция, която според него не е толкова успешна, е заострянето на ушите. Те са станали по-закръглени, отколкото е искал.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg