• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Колтуклиева: Делчев ще обяснява за честен вот, така като стане си викаш – тези не разчитат ли на късата памет на хората?!
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  От профила на журналиста Соня Колтуклиева

  Димитър Делчев съобщава тази сутрин по БНТ: „Хората трябва да разберат, че на някой му пука за честността на изборите”. И това го казва дясната ръка на Мая Манолова, съсценаристка на аферата „Костинброд“, довела до изкривяване на вота, влязла в историята като най-бруталният удар срещу демокрацията в България и съавторка на Изборния кодекс от 2013-14 година.

  Димитър Делчев е горд син на Андрей Делчев, ментор в административната кариера на Меглена Кунева в Министерски съвет, дългогодишен изпълнителен директор на петролната и газова асоциация с председател Валентин Златев (бивш генерален директор на „Лукойл България“), близък на премиера Бойко Борисов и работодател на съпруга на председателката на БСП Корнелия Нинова.

  Димитър Делчев е горд бивш депутат от Реформаторския блок, коалиционен партньор в управлението на държавата на ГЕРБ по време на кабинета „Борисов 2”, в който създателката на неговата партия ДБГ Меглена Кунева от върл критик на Бойко Борисов се събуди „преко ночи“ негов вицепремиер. Ах, и Меглена Кунева в сговор със Сергей Станишев, покани чужди наблюдатели за парламентарните избори през 2014 г., съмняваше се в честността им, докато не кацна в правителството на ГЕРБ (бившият премиер Иван Костов я определи така: „последната червена кукувица, която се опитва да снесе яйце в синьото гнездо“).

  Като депутат Димитър Делчев казва по БНТ: „Олигархията е заинтересована от въвеждането на мажоритарни избори“. Ти да видиш! Това как го е прозрял?! От близките отношения на семейството му с олигарха Валентин Златев ли? Така като стане… някои хора да се представят целите в бяло… си викаш – тези не разчитат ли прекалено много на късата памет на хората?!

  Димитър Делчев съобщава тази сутрин по БНТ: “Хората трябва да разберат, че на някой му пука за честността на изборите”….

  Публикувахте от Соня Колтуклиева в Понеделник, 22 февруари 2021 г.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg