• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Вече сме в сезона на Рибите
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Какво трябва да знаете за този зодиакален знак?

  Зодия Риби (19 февруари – 20 март) са уникални хора, съчетаващи фини загадъчни черти. Какво трябва да знаете за този зодиакален знак, разкрива астрологът Емалена Николова от AstroTime.

  👉 1. Рибите са истински емпати
  Рибите обикновено се рисуват в различни посоки, което означава конфликт между човека и душата. Емпатия, гъвкавост, себеотрицание. Това е свръхчувствителен знак, който реагира много силно на околната среда и са склонни да поглъщат подсъзнателно мислите и идеите на други хора. Рибите могат добре да усещат какво се случва в междуличностните отношения и могат да бъдат много добри психолози.

  👉 2. Риби са отлични музиканти
  Риби имат силно развит усет към музиката. Тези хора могат да имат много добри заложби като творци, писатели, сценаристи, актьори, художници. Зодия Риби имат богато въображение и интуиция, което умело прилагат в творчеството си.

  👉 3. Риби могат да са много добри математици
  Въпреки че често може да изглеждат ексцентрични или отнесени, знаете ли че повечето хора от зодия Риби са много добри математици? Някак си тези хора следват интуицията и успяват да стигнат до края на задачата. А и има много общо между музиката и математиката.
  Легендарният Питагор учи на вярата, че числата са насока за тълкуването на Вселената. Математиката може да обясни всичко, включително и музиката.
  Алберт Айнщайн е бил зодия Риби. Той е бил освен учен и цигулар. Неговият пример подсказва, че като е бил тясно свързан с музиката, той е успял да развие по уникален начин своите научни теории.

  👉 4. Риби имат нужда от повече почивка и сън
  Тези хора са изключително чувствителни на емоциите и вибрациите на хората около тях. Поради тяхната чувствителност те поглъщат енергиите около себе си, което в дългосрочен план не е добро. Затова имат нужда от повече почивка и сън, за да презаредят своите сили.

  👉 5. Имат нужда от усамотение
  Зодия Риби може лесно да играе различна роля, за да се хареса на другия. И така започват да се лутат кои са всъщност те. Затова имат нужда да останат със самите себе си, за да изяснят това.

  👉 6. Рибите са изключително интуитивни
  Интуицията им е една от най-силните страни на хората Риби. Рибите са воден знак по елемент, а водата е свързана с чувства и интуиция в астрологията. Повечето Риби са в унисон с висшите си същности и те получават нейните съобщения през цялото време. Това понякога подлудява Рибите, защото дори те не знаят откъде знаят някои неща. Те просто го знаят.

  👉 7. Не искат да се изправят пред реален проблем
  Риби могат да си затворят очите за грешките и отрицателните черти на близките около тях. Дори често могат да влязат в роля на мъченик или жертва. Те са много чувствителни, ако бъдат наранени по някакъв начин или трябва да виреят в прекалено агресивна среда, те по-скоро биха се затворили дълбоко в себе и да си навредят сами по този начин.

  👉 8. Големите мечтатели
  Риби сънуват през нощта и мечтаят през деня. Това няма да се хора, които си поставят свръх амбиции или да преследват власт. Някои Риби не искат да станат милионери, а само да живеят като такива. Те имат толкова фантазии, мечти и вяра, че често привличат нереален късмет около себе си.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg