• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Пълнолуние в Дева
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Това е период на приключване на дадена тема, преди да започне друга, подчертава астрологът Емалена Николова от AstroTime

  Днес можем да наблюдаваме Пълнолуние в подвижния знак Дева. Какво означава това и как можете да се възползвате максимално от това астрологично събитие, разкрива астрологът Емалена Николова от AstroTime.

  Луната влияе силно на подсъзнанието на човек, вътрешните емоции и интуицията. Когато луната се намира във фаза Пълнолуние, човек може най-силно да усети луната енергия. Това е период на приключване на дадена тема, преди да започне друга.

  С какво се свързва земната Дева?
  ✅подреденост;
  ✅грижа;
  ✅здраве;
  ✅анализ;
  ✅работа;
  ✅детайли.

  Следователно е много вероятно през следващите няколко дни да се приключи дадена тема, свързана най-вече със здравето и работата. Добре е да направите детайлен анализ на вашата работа и постижения до момента.

  Пълнолуние образува хармоничен тригон към Уран – планетата на революцията и радикалните промени, която в момента се движи през знака Телец. Това означава, че промените предстоят да бъдат положителни. Уран може да ви освободи от нещо, което сте почувствали като тежест през последните няколко месеца.

  Пълнолунието ще се случи в 9 градус на Дева- тези от вас, които имат планета в този градус, ще усетят най-силно лунното влияние, отбелязва астрологът Емалена Николова.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg