• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Кралев: За мен е чест, привилегия и отговорност да поведа листата на ГЕРБ-СДС в Русе
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Красен Кралев регистрира листата на ГЕРБ – СДС с кандидати за народни представители на Русе

  „За мен е огромна чест, привилегия и отговорност да поведа листата на кандидатите за народни представители на ГЕРБ-СДС в Русе за предстоящите парламентарни избори на 4 април. Заедно с областния координатор на ПП ГЕРБ – Русе Пламен Нунев регистрирахме в РИК листата с имената на кандидатите.“ Това написа спортният министър Красен Кралев във Фейсбук.

  Той подчерта, че е щастлив да е водач на листата именно в Русе. „Ще направя всичко възможно да се поздравим с голяма победа, която нашите симпатизанти очакват“, обеща Кралев.

  И допълни:“Листата на ГЕРБ – СДС е много богата на експерти. Тя олицетворява опита на доказани професионалисти и успешни хора и младостта и дързостта на новите лица. Целта ни е конкретна – 32 472 гласа, един отгоре на това, което сме имали на предишните парламентарни избори. Това ще е моят глас.“

  „Номиниран съм и участвам в листите и във Варна, и в Русе, но смятам да концентрирам дейността си в крайдунавския град, където съм водач. С голяма гордост приех номинацията на русенската структура. По време на моите два мандата като министър имах възможност да идвам често в областта и да свършим голям обем работа“, допълни Кралев.

  Той благодари на Пламен Нунев, че е бил толкова активен активен като народен представител и заедно са направили много за региона. „През този период развих много приятелства и можем да продължим не само в областта на спорта, но и за развитието на Русе като цяло. Горд съм, че ще работим заедно с голям приятел“, посочи Кралев.

  „Подхождам с огромна отговорност, с огромна любов към Русе и русенци. Аз съм човек на думата и на действието, така че с лекота ще работя за просперитета на региона.

  В листата на ГЕРБ-СДС присъстват изявени юристи, лекари, учители, предприемачи, мениджъри, културни дейци. Някои от тях са нови лица, които са доказали, че могат да работят и заслужено са сред кандидатите за народни представители.

  Не се съмнявам, че ще спечелим доверието на русенци“, пише още Красен Кралев.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg