• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Марс в Близнаци: Какво да очакваме?
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Това е период на активност и решаване на проблеми, отбелязва астрологът Емалена Николова от AstroTime

  Марс премина в знака на Близнаци и ще бъде в този знак от 04 март до 23 април. Този период за повече от вас ще бъде силно активен. Марс се свързва с активност, действие, решаване на проблеми. В знака на Близнаци може да извоювате постижения чрез слово и комуникация, използване на информация и преговори. Сега е моментът да се срещате с хора и да сключвате сделки. Тези от вас, които се занимават с медии или търговия, ще имат по-голям успех, отбелязва астрологът Емалена Николова от AstroTime.

  Марс в Близнаци провокира хората да се интересуват и да учат. Периодът е много добър за започване на нов курс, успех в учението. Възможно е да се появят различни интереси, хобита и идеи. Колкото сте по-активни и социални, толкова общуването и информацията с други хора ще ви бъдат изключително полезни за реализиране на бъдещи планове.

  Отрицателното влияние на този транзит може да накара хората да се чувстват разпилени, нетърпеливи и хаотични в своето ежедневие. Опитайте се да страните от клюки и интриги.

  👉От 12 март до 01 април Марс ще си взаимодейства със Сатурн с хармоничен аспект. Това дава силна амбиция и концентрация за справяне с най-трудните задачи. Траен успех и практически резултати могат да бъдат намерени в бизнес и финансови сделки, недвижими имоти и метали. Това е подходящ момент за започване на съдебни дела, полагане на основи, спортни занимания.Очаквайте добри отношения и подкрепа от авторитети като родители, учители, ръководство, началници, влиятелни лица. Успешни контакти с властите.

  👉От 02 април до 23 април Марс ще бъде в тригон с Юпитер. Отличен период за образователни дейности, пътувания и командировки, отношения с чуждестранни партньори. Може да се радвате на успехи в работата. Въпреки това до 19 април Марс ще бъде в нехармоничен аспект с Нептун. Трябва да се пазите от измами, разсеяност или въвличане на съмнителни сделки. Важно е да не избързвате и да не се доверявате веднага на всички предложения.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg