• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Продължава облагородяването на район “Владислав Варненчик” във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Предстоят добри новини и за “Кайсиева градина”, увери кметът Иван Портних

  Как напредва работата по облагородяването на район “Владислав Варненчик” инспектираха кметът на общината Иван Портних и районният кмет Николай Костадинов.

  “На финала е изграждането на паркинг край бл. 211, който изпълняваме по предложение на хората от кооперацията. С него новите паркинги в Кайсиева градина стават единадесет”, съобщи в профила си в социалните мрежи Портних.

  Съвсем скоро ще започнем изграждането и на паркинг зад бл. 201, увери той.

  Продължава работа и по новия паркинг срещу бл.302, до училище „П.Яворов“. В проекта е включено и обновяване на пространството около него със зона за отдих.

  Обемът от дейности в 3-ти микрорайон на Владиславово включва и цялостен ремонт на алеята от 5-ти супер до бул. „Янко Мустаков“, с изграждане на нови тротоари, ремонт на прилежащите тротори към бл.302, както и осигуряване на допълнителни паркоместа.

  “Предстои строителство на паркинг северно от бл. 309, на зона за отдих и цялостен ремонт на съществуващата такава зад бл. 308; фитнес на открито и игрище за баскетбол. С това поставяме начало на цялостната рехабилитация на 3-ти микрорайон на Владиславово”, съобщава още кметът на Варна.

  Предстоят добри новини и за “Кайсиева градина”, увери Портних.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg