• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Бабикян уверен: Протестът ще се излее в урните, стабилността е успокоение за страхливите
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Най-стабилно е на гробищата, там има абсолютна стабилност, коментира политикът от „Изправи се! Мутри вън!“

  Протестът ще се излее в урните и само от хората зависи колкото протестни крясъка ще влязат в урните на България, заявява пред БГНЕС Арман Бабикян, който е водач на листа в коалицията „Изправи се! Мутри вън!“

  Той постави под въпрос социологическите проучвания преди изборите.

  „И това не е само този път, на тези избори, а по принцип, защото месец преди избори в България социологическите проучвания се превръщат в рекламни съобщения. Имам много приятели социолози, съжалявам, че трябва да го кажа, но предпочитам да е ясно какво мисля, а не какво е възпитано да се каже. … Поне 30% спадна електоралната мощ на ГЕРБ – от 1 250 000, те са в момента някъде около 780 000“, изчисли Бабикян, който се похвали, че „такава щета нито една опозиционна партия не е нанасяла на ГЕРБ през последните 11 години нито отляво, нито отдясно“.

  „Хората се събраха заедно, защото видяха, че имат диктатор над главата си, а не ляв или десен политик. … Протестът продължава и в момента. Протестът ще се излее в урните и само от хората зависи колкото протестни крясъка ще влязат в урните на България“, коментира още новоизлюпеният политик, прочул се като идеолог на фалшивите новини у нас.

  „Стабилността е успокоение за страхливите. Най-стабилно е на гробищата, там има абсолютна стабилност, там няма никакви размествания на пластовете, никой не надава глас, там е мир, тишина, спокойствие и великолепна стабилност. У нас е обратното, имаме нужда от дестабилизация на мутрите, от дестабилизацията на олигархичните кръгове, от властовите центрове, които задкулисно дърпат конците – те трябва да бъдат дестабилизирани, а не държавата да бъде дестабилизирана“, смята още той.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg