• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Пресоляване: Христо Иванов търси Пеевски с Минеков от „Отровното трио”
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Скулпторът с нови двама другари – обикалят из Пазарджик

  Обиколка из Пазарджик предприе Христо Иванов. Придружаван от Стефан Тафров и „отровният“ Велислав Монеков, който вече не е в Отровното трио, Иванов обяви на живо във Фейсбук, че са тръгнали да търсят… Делян Пеевски.

  „Здравейте, намираме се в град Пазарджик и сме тук да търсим Пеевски. Има ли международна връзка липсата на Пеевски в листата на ДПС? Да не би да е реакция на тоталната нетърпимост на положението в България, което става видимо и навън“, обявиха те.

  Според Минеков сме получили „лош знак“ от САЩ и в този комплект попаднал и Пеевски, който всъщност и преди това не бе в листата на Движението за права и свободи.

  „Мисля, че той скоро няма да се завърне от Дубай. Ако не направим нужното на 4.04 ще има още един Пеевски“, каза Минеков.

  Новите трима – Иванов, Тафров и Минеков, весело се смяха за позицията на двамата от 100-те американски сенатори по отношение на България и с много ирония опитаха да покажат колко всъщност фундаментални неща са се случили около отношенията България-САЩ и Пеевски.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg