Красен Кралев се срещна с жители на община Белослав

Министърът на младежта и спорта и кандидат за народен представител от ГЕРБ-СДС във Варна Красен Кралев се срещна с жители на град Белослав и представители на футболен клуб “Белослав – 1918”, който е със 103-годишна история, съобщава varnautre.bg.

По време на срещата Кралев подари спортни екипи, футболни топки, флагчета и мрежи за стадиона, на който тренира футболният отбор. След разговори с кмета на Белослав инж. Деян Иванов, Красен Кралев пое ангажимент да бъде направен основен ремонт на съблекалните на местния стадион “Димитър Ватев”.

Кметът на общината запозна Кралев със спортната инфраструктура в града и му показа напредъка по строежа на стрийт фитнес площадка и комбинирано игрище за волейбол и баскетбол, които предстоят да бъдат завършени през април. Изграждането на новите спортни обекти са по проект към “Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г.

Деян Иванов и Кралев разгледаха терен, на който има възможност да бъде изградено тренировъчно футболно игрище към стадиона, което ще бъде предназначено за детско-юношеската школа. Община Белослав предстои да кандидатства с проект към Министерство на младежта и спорта.

Красен Кралев увери жителите на Белослав, че усилената работа за развитието на общината и региона ще продължи.