• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Илиан Илиев: Младите се представят добре, следващото първенство ще им се гласува повече доверие
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след контролата срещу Добруджа, спечелена от “моряците” с 2:1 на стадион “Тича” във Варна

  Ето какво каза наставникът на варненци:

  “За нас контролата бе полезна, игра се близо до това, както се играе в първенството. Ние търсехме най-важното – тези хора, които нямат толкова игрови минути да поиграят. Надяваме се другата седмица да направим още една контрола, за да може да се натрупа опит и да не губим този ритъм от първенството. Очертава се контролата да е с Локомотив Горна Оряховица, отново във Варна. Най-вероятно проверката ще е в събота, но първо трябва да разберем програмата.

  Младите, които дойдоха от старшата, се представиха добре. Те не са за първи път с нас, те бяха през цялата подготовка, така че не е учудващо. Доволни сме от тези, които са с нас – Павел Георгиев, Велислав Василев и др. Доволни сме от представянето им и се вижда, че израстват с всяка една минута. Може би другото първенство на тях ще им се гласува доверие повече. Възстановяването на Файсел Касми и Леандро Андраде върви добре, но може би другата седмица евентуално ще могат да се вкрючат с отбора”, каза Илиев.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg