• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Красен Кралев: Гласувах, за да продължим да градим България с Божията помощ
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Гласувах за това да има сигурност, стабилност и спокойствие – по европейския път за развитие на България. Да продължим да градим доброто на страната с Божията помощ и по волята на българския народ“. Това заяви  водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Русе и министър на младежта и спорта Красен Кралев.

  Кралев допълни, че очаква всички български граждани да проявят активност и да упражнят правото си на глас, защото това е върховното право на демокрацията: “Vox populi – vox dei“ – „Глас народен, глас Божи“, каза той.

  „Кампанията в Русе и в цялата страна беше основана на градеж и работа – изключително позитивна кампания. Показвахме това, което сме направили през годините. Смятаме да продължим така и занапред, ако нашите сънародници ни гласуват доверие“, каза още Красен Кралев.

  Кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС Пламен Нунев гласува в същата избирателна секция. Той заяви, че е направил своя избор за по-доброто бъдеще в България на децата.

  “Аз съм отговорен човек и затова гласувах да продължим да градим. Да продължим да се грижим приоритетно за образованието и здравето на българите. Това е моят избор“, заяви още кандидатът за народен представител. По думите му, ГЕРБ-СДС са излезли с отличен отбор от подготвени хора и това са били аргументите на коалицията в тази кампания.

  Преди да гласуват всички кандидати посетиха заедно храма „Успение на Света Богородица“, получиха благословията на отец Марин и запалиха свещички за здраве.

   

  Гласувах за това да има сигурност, стабилност и спокойствие – по европейския път за развитие на България. Да продължим…

  Публикувахте от Krassen Kralev в Неделя, 4 април 2021 г.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg