• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Красен Кралев:Над 800 000 български граждани повярваха в силния отбор на ГЕРБ-СДС
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Над 800 000 български граждани повярваха в силния отбор на ГЕРБ-СДС! Това написа във Фейсбук тази вечер Красен Кралев.

  В обръщението на Кралев към гражданите на Русе и Варна се казва: “Благодаря ви за подкрепата и доверието, което получих от вас! Благодаря ви и за ежедневните ни срещи с вас в двата региона. Много от вас ме познават от години, а други в тази кампания повярваха в мен като личност и професионалист.

  Във Варна победата ни е повече от категорична, както на всички избори. Само 111 гласа ни разделиха от победата в Русе, но не това е важното сега. Ние трябва да запазим сигурността и стабилността на българската държава”.

  Красен Кралев обещава на русенци, че ще го виждат често в града, тъй като е дал дума, че ще е най-големият лобист за каузата „Русе – развит и модерен град“. “За Варна ще продължа да работя с цялото си сърце, както съм правил през целия си живот.

  Благодаря на членовете на ГЕРБ, които ме номинираха за народен представител в двата региона, както и на всички кандидати в двете листи, с които през цялото време бяхме един отбор.

  Благодаря на щаба на ГЕРБ-СДС и на всички, които работиха неуморно, за да постигнем отлични резултати. Благодаря ви от сърце! С Божията помощ продължаваме да градим България!”, се казва още в обръщението.

   

  Над 800 000 български граждани повярваха в силния отбор на ГЕРБ-СДС!
  Скъпи приятели от Русе и от Варна,
  Благодаря ви за…

  Публикувахте от Krassen Kralev в Понеделник, 5 април 2021 г.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg