• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Меркурий премина в Овен
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Oчаква се много огнена енергия в следващите две седмици, от която може да се възползвате и да сте по-инициативни и продуктивни

  Планетата Меркурий направи ингресия в зодиакалния знак Овен и ще бъде в този знак до 19 април. Oчаква се много огнена енергия в следващите две седмици, от която може да се възползвате и да сте по-инициативни и продуктивни, съветва астрологът Емалена Николова от AstroTime.

  Меркурий е планетата на интелекта, уменията, сръчността. Показва как ние приемаме информацията, как я използваме, логическото ни мислене, свързва с търговия и кратки пътувания. В знака на Овен хората имат много идеи, бърза мисъл, вземат бързи решения. Меркурий в Овен няма време да губи в празни приказки. Хората са директни и открити. Често могат да кажат прибързани коментари. Хора, които имат тази позиция в наталните си карти, лесно могат да решават проблеми. Това ги прави добри мениджъри, защото могат добре да мотивират и убеждават.

  През април Меркурий ще прави много хармоничен аспект с взаимна рецепция към Марс в Близнаци, както и добър аспект към Юпитер. Това означава, че трябва да сте по-инициативни и смели в решенията си, защото ще имате благотворно влияние на планетите. Имате енергия да докарате до успех всяка поставена цел. Това ще се усети най-силно след Новолуние в Овен на 12 април.

  Физическата активност също расте през този период, така че хората, занимаващи се със спорт, могат да имат забележителни резултати.
  Юпитер и Меркурий са обвързани с пътуванията. Хармоничният аспект между тях ще ви донесе не само удоволствия и позитиви от пътувания, но ще имате възможност да разширите познанията си. От 15 до 19 април е идеалният момент за планиране на бъдещи големи проекти, обсъждане, договаряне на по-добри сделки и подписване на бизнес договори.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg