• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Красен Кралев поздрави здравните работници за енергията и куража
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Поздравявам всички колеги, написа в профила си в социалните мрежи министърът на младежта и спорта, който също е следвал във Висшия медицински университет във Варна

  Министърът на младежта и спорта Красен Кралев поздрави работещите в сферата на здравеопазването по случай Световния ден на здравето и Деня на здравния работник.

  “Днес отбелязваме Световния ден на здравето и здравния работник. Да бъдеш здравен работник е не просто професия, а призвание в живота. Поздравявам всички колеги за изключителната енергия, която влагат в своята работа и за куража, с който изпълняват своята мисия”, написа министърът, който също е следвал във Висшия медицински университет във Варна.

  “През последната една година медиците в цялата страна полагат неимоверни усилия, изправени срещу изпитание, каквото не бяхме срещали до този момент. Днес, повече от всякога, можем да оценим тяхната смелост, отдаденост и професионализъм, които демонстрират при изпълнението на своя дълг към човечеството. Пожелавам на всички Вас да бъдете здрави и несломими пред най-тежките изпитания. Бъдете изпълнени с вярата, че можете да се справите с всяко предизвикателство, което стои пред Вас. Честит празник!”, пише Кралев.

  Днес отбелязваме Световния ден на здравето и здравния работник.
  Да бъдеш здравен работник е не просто професия, а…

  Публикувахте от Krassen Kralev в Сряда, 7 април 2021 г.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg