• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Станислав Станков е спортист на Варна за февруари
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  За отбор на месеца беше определен тимът по модерен петобой „Одесос 2008“

  Лекоатлетът Станислав Станков беше избран за „Спортист на Варна“ за месец февруари. Той печели сребро от Балканско първенство на 60 м с препятствия, както и бронзов медал в същата дисциплина на международен турнир в Сърбия. Негов личен треньор в клуб “Супер Спорт” е Руслан Грозданов.

  За отбор на месеца беше определен тимът по модерен петобой „Одесос 2008“. Състезателите на клуба печелят злато при младежите от ДП-отборно до 21 г. Сребро при мъжете отборно. Бронзов медал –индивидуално и сребърен медал от международен турнир до 21 г. Невена Димитрова и Цветана Миланова са треньорки в клуба.

  За №1 на варненското спортно училище за февруари-2021 г е определен Радослав Стойчев, състезател по модерен петобой от СК „Черно море“. Треньор Живко Чавдаров. Радослав спечели злато на ДП до 21 г и два бронзови медала от международен турнир и ДП при мъжете.

  В онлайн гласуването най-много гласове събра плувецът Ясен Бонев от КПС „Астери“. За него гласуваха 87.22% от читателите на сайта „Спортист на Варна“. Ясен има покрит норматив за участие в европейски и световни купи по плуване в открити води, 5 км.

  Наградите на победителите в анкетата бяха връчени от директора на общинската спортна дирекция Кристиан Димитров.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg