• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Георгиев към Хаджигенов: Защо не се „пожертва“ да преспиш на Орлов мост?
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Едва 4% гласува за „триото” и маяма, защото усещат измамата и нечистото, пише Георги Георгиев

  Георги Георгиев от БОЕЦ, Фейсбук

  “НЕ!

  Защо не се „пожертва” да преспиш на Орлов мост, или на някоя от блокадите на протестите поне една нощ, а си готов да се „пожертваш” за министерско кресло, а, Николай Хаджигенов? Поне една вечер да бе останал с гражданите и бойците през нощта, да се сблъскаш с пияните мутри на Буда и да сте пет човека на кръст. По-различно е от микрофонният революционизъм, който водехте. В средата на тълпата с камион-уредба е безопасно и уютно. Ама стоенето по нощите бе уморителна и рискова работа и ти не си цапаше ръцете с такива “маловажни дейности”. Сега обаче пръв се саможертваш за министър. Грозно и тъжно. За това ли бе цялото пъчене?

  Ники, още в началото на протестите ме предаде, като не се яви, като мой защитник по едно от делата на прокуратурата срещу мен и остави Гешев да вилнее. Още тогава разкрих предателските ви действия с „Триото”, като саботирахте Националния граждански протест на организиран от БОЕЦ за 16.07. Още тогава стана ясно, че не се борите срещу мафията и не желаете оставката на Борисов, а битката ви е да се намърдате във властта и да седнете на депутатските, или министерски кресла. Три месеца заблуждавахте и лъжехте гражданите докато ги разхождахте безсмислено по булевардите на София и треперехте да не би Буда да подаде оставка защото не бяхте готови с проекта си за изборите.

  Изборите минаха, на милиметър влязохте, което показва, че гражданите са се осъзнали и пробудили. От 70% подкрепящи протестите, едва 4% гласува за „триото” и маяма, защото усещат измамата и нечистото. И сега, още не сте се заклели, като депутати, още не сте взели първи заплати и предателствата почнаха! Разбирам, Николай, че те е страх от следващи избори, защото повече няма да видиш парламент от вътре, защото гражданите усещат ментетата и предателите и ще ти теглят шута барабар с Буда, ДПС и тн. Пречистващи времена дойдоха, важни и основополагащи. БОЕЦ няма да позволим гражданите да бъдат излъгани отново. И няма да простим на предателите. От 4 управляващи партии в момента, три са на политическото бунище, а четвъртата е кастрирана без възможност да продължи да управлява. Това постигнахме гражданите на тези избори. Врагът сега е поставен на колене, а на следващите избори ще бъде съкрушен. Няма да се отклоним от нашите основни цели – отстраняване на мафията от властта и изграждане на активно гражданско общество! Това е нашата битка, а не да направим министър този, или онзи алчен за власт егоцентрик. Бъдете бдителни и готови да излезем на площадите, ако се опитат да ни пробутат поредната подмяна! Позицията на БОЕЦ за резултатите от изборите и предстоящите събития е публикувана още в понеделник на сайта на Сдружението.”
  Битката продължава!

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg