• Варна
  16°
  разкъсана облачност
  Влажност: 87%
  Томислав Дончев: Длъжни сме да предложим правителство
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Като първа политическа сила сме длъжни да предложим правителство, въпреки малките му шансове да бъде подкрепено, това заяви на брифинг  вицепремиерът Томислав Дончев. Той започна с благодарност към всички българи, които са  гласували.

  “Българската демокрация е жива. Благодаря на всички, които за сетен път ни дадоха своята подкрепа. За нас това е дълг“, каза вицепримиерът.

  Томислав Дончев подчерта, че победата на ГЕРБ е въпреки всичко, въпреки горещото политическо лято, въпреки естествения ефект на изхабяване от престоя във властта, въпреки опитите да бъде омаскарен изборният процес, тоталната консолидация на някои политически сили, които искат да “изметат, да махнат някого”.

  За мен свърши времето на големите приказки, на надвикването, дойде времето да се вземат решения, заяви Дончев. Решенията, които ГЕРБ трябва да вземе с цялата отговорност, сме ги взели и ще следваме процедурата по конституция, подчерта той. Притеснява ме, че като че ли сведохме политиката до песни, танци, надвикване, добави вицепримиерът.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg